Showbiz

Ζαφείρης Μελάς κατά Ναταλίας Γερμανού: «Ας ζητήσει ένα συγγνώμη»

Gossip-tv Team

Ενοχλημένος δηλώνει ο Ζαφείρης Μελάς με όσα σχολίασε η Ναταλία Γερμανού για εκείνον και την κόρη του μετά από συνέντευξή του που έπαιξε στην εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται! 

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής σχολιάζοντας τα όσα συμβαίνουν αυτόν τον καιρό στον καλλιτεχνικό χώρο είπε μεταξύ άλλων: «Αν δεν την κουνήσεις και την ουρά σου…».

Σχόλιο που δεν άρεσε καθόλου στη Ναταλία Γερμανού η οποία με τη σειρά της σχολίασε «Μου έχει έρθει στούμφος» ενώ συνέχισε υπενθυμίζοντας στον τραγουδιστή πως είναι πατέρας κοριτσιού.

Ο Ζαφείρης Μελάς επανήλθε σήμερα με νέες δηλώσεις δείχνοντας πως έχει ενοχληθεί με το σχόλιο της παρουσιάστριας ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα είπε: «Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Σας πληροφορώ, κυρία Γερμανού, πως αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε... Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι. Μαγκάκι».

Και κατέληξε, ζητώντας να ακούσει από τα χείλη της Ναταλίας Γερμανού τουλάχιστον ένα συγγνώμη: «Ας ζητήσει ένα συγγνώμη η κυρία Γερμανού, γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγγνώμη».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο Ζαφείρης Μελάς στην εκπομπή Έλα χαμογέλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved