Showbiz

Στόκας: «Ήταν επιθυμία της οικογένειας Ξυδούς να μην είμαι στο αφιέρωμα που έγινε για εκείνον»

Gossip-tv Team

Ο Μπάμπης Στόκας μίλησε μεταξύ άλλων για το αφιέρωμα που έγινε στον Μάνο Ξυδούς στο Σπίτι με το Mega και αναφέρθηκε στην απουσία τόσο τη δική του όσο και του Φίλιππου Πλιάτσικα.

Ο καλλιτέχνης είπε στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου: «Ήταν επιλογή της οικογένειας. Αν μας λέγανε να πάμε σε μια εκπομπή του Μάνου θα πηγαίναμε. Δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί θέμα. Θα κάνεις ένα αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς ήταν λογικό να πάμε εγώ και ο Φίλιππος (Πλιάτσικας). Οι άνθρωποι που κάνανε την παραγωγή, η οικογένεια, οι εταιρείες, διαλέξανε αυτό.»!

Και πρόσθεσε: «Εγώ δεν έχω πρόβλημα με αυτό αλλά από εκεί και πέρα θεωρώ ότι δεν υπήρχε λόγος να γίνει αυτό. Δεν με πείραξε. Δεν το κάνουμε ζήτημα. Είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Δεν είμαστε ανόητοι, δε θα είχαμε απαιτήσεις για να πάμε σε μια εκπομπή για τον Μάνο. Δεν ενοχληθήκαμε. Η ζωή του καθενός είναι δική του και αποφασίζει τι θέλει να κάνει στη ζωή του. Και τσακωμένοι να ήμασταν δε θα λέγαμε ποτέ όχι… Δεν τρέχει τίποτα. Οι Πυξ Λαξ τόσο χρόνια προσπαθούσαν να πουλήσουν με αισθητικοί αυτό που φτιάχνανε… Δε μου αρέσει όμως να είμαι κριτής των άλλων»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved