Showbiz

Δημήτρης Λιγνάδης: Η πρώτη επίσκεψη του αδελφού του στη φυλακή και το βιβλίο που θα του δώσει

Gossip-tv Team

Για μία ολόκληρη εβδομάδα θα βρίσκεται σε καραντίνα ο Δημήτρης Λιγνάδης και μέχρι τότε δεν μπορεί να δεχτεί καμία επίσκεψη στη φυλακή Τριπόλεως όπου κρατείται. 

Ο αδελφός του Γιάννης, ο οποίος τον στηρίζει απόλυτα, μίλησε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για την πιθανότητα να τον επισκεφτεί και αποκάλυψε τι θα πάρει μαζί του για να του δώσει όταν θα τον δει από κοντά. Δείτε τι είπε ο Γιάννης Λιγνάδης:

Έχετε μιλήσει με τον αδελφό σας;

«Όχι, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Ελπίζω σύντομα να τον συναντήσω, από κοντά και να έχω την ευκαιρία να τον δω και να μιλήσουμε».

Σκοπεύετε να τον επισκεφτείτε άμεσα;

Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα. Δεν το κατάφερα ακόμη λόγω συνθηκών covid, όμως ελπίζω σε μια δυο μέρες να μπορέσω να τον επισκεφτώ. Είναι αυτονόητο πως είμαι όπως και όλη η οικογένεια στο πλευρό του.

Τι σκοπεύετε να του πάρετε μαζί σας στη φυλακή;

Σίγουρα κάποια είδη πρώτης ανάγκης, ρούχα, κάποια είδη προσωπικής χρήσης και κάποιο βιβλίο. Νομίζω θα του πάω τελικά την Ιστορία του Θουκιδίκη σε μετάφραση Βενιζέλου. Θα του πήγαινα ποιήματα από τον αγαπημένο του ποιητή Καβάφη αλλά τελικά επέλεξα να του πάω αυτό το βιβλίο.

Πώς είναι η κατάσταση για εσάς από εδώ και πέρα;

Συνεχίζεται η υπόθεση σε νομικό επίπεδο από τον κ. Αλέξη Κούγια, δεν είναι ώρα να πούμε κάτι παραπάνω τώρα. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως θα είμαι κοντά του, στο πλευρό του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved