Showbiz

Κούγιας για Λιγνάδη: «Είμαι σίγουρος πως η υπόθεση αυτή δεν θα πάει ποτέ στο δικαστήριο»

Gossip-tv Team

Ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη στην πολύκροτη υπόθεση μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Έλα χαμογέλα και τόνισε πως θεωρεί ότι αυτή η υπόθεση δεν θα φτάσει ποτέ στις δικαστικές αίθουσες. 

Ο γνωστός ποινικολόγος, λίγο μετά την τηλεοπτική εμφάνιση του δικηγόρου των φερόμενων ως θυμάτων του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου ο οποίος είναι προφυλακισμένος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή ανήλικων αγοριών, σχολίασε στην εκπομπή τα όσα είχε πει λίγο πριν ο κ. Βλάχος λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Δεν άκουσα τον δικηγόρο των θυμάτων, λυπάμαι που θα σας το πω αλλά τον κύριο Βλάχο όλα αυτά τα χρόνια δεν τον έχω συναντήσει στις δικαστικές αίθουσες… δεν μπορώ να τον κριτικάρω αλλά μάλλον θα είναι αρκετός.

Είναι η πρώτη φορά που συναντώ υπόθεση χωρίς μάρτυρες, μου έκανε εντύπωση ότι η δικογραφία ήταν πολύ μικρή και είχε μέσα μόνο μία μαρτυρία…

Η μαρτυρία λέει ότι πήγαν με τον κύριο Λιγνάδη σε ένα ξενοδοχείο και έγινε πράξη χωρίς την συναίνεση του… Ο κύριος Λιγνάδης κατέθεσε και έχει αποδείξει με φωτογραφίες ότι δεν ήταν εκεί και έχει και μάρτυρες ότι ήταν στην Ιθάκη…».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Θέλω να δω αν η κυρία ανακρίτρια θα κάνει την έρευνα που πρέπει για να διαπιστώσει την αλήθεια. Από τις 3 περιπτώσεις που είναι εις βάρος του κύριου Λιγνάδη, οι δύο δεν έχουν εμφανιστεί στην Αστυνομία, αν είναι αξιόπιστοι θα το δούμε. Θα ήμουν ευτυχής αν εμφανιστεί κάποιος από όλους αυτούς, μόλις τον δείτε θα καταλάβετε, άκουγε τι έλεγε και πως τα έλεγε. Είμαι σίγουρος πως η υπόθεση αυτή δεν θα πάει ποτέ στο δικαστήριο…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved