Showbiz

Νέα καταγγελία για Λιγνάδη: Υποστηρίζει ότι τον βίασε μέσα σε θέατρο της Κύπρου όταν ήταν 15 ετών

Gossip-tv Team

Μία νέα καταγγελία εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη από 23χρονο σήμερα άνδρα βλέπει τα φώτα της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού που μίλησε στην εκπομπή, ο νεαρός αυτός άντρας φέρεται να ήταν 15 ετών καθώς τα γεγονότα που περιέγραψε συνέβησαν τον Φεβρουάριο του 2013, μέσα στον θεατρικό οργανισμό Κύπρου και συγκεκριμένα μέσα στον ξενώνα που είχαν παραχωρήσει στον κύριο Λιγνάδη που τη σεζόν 2012-2013 σκηνοθετούσε στην Κύπρο παράσταση.

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν χθες πήγε στη Λάρνακα στις Αστυνομικές αρχές μαζί με τον δικηγόρο του και προχώρησε σε μία νέα κατάθεση και έχει ξεκινήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η καταγγελία αυτή επηρεάζει και την έρευνα στην Ελλάδα καθώς σύμφωνα με δικαστικούς κύκλους το φερόμενο ως θύμα έχει τη δυνατότητα να προσφύγει δικαστικά και να ζητήσει τη δίωξη του κυρίου Λιγνάδη και στην Ελλάδα.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται οι Κύπριοι ανακριτές να ζητήσουν τη δικαστική συνδρομή των ελληνικών Αρχών και φυσικά αναμένεται να έρθουν και στην Ελλάδα.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο τι άλλο αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved