Showbiz

Survivor: Ηλίας Μπόγδανος: Η ουλή στην κοιλιά, το σοβαρό τροχαίο και η εντατική!

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι ένας από τους πιο δυνατούς παίκτες του φετινού ριάλιτι επιβίωσης και τον παρακολουθούμε να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στον στίβο μάχης κάθε φορά. 

Μάλιστα χθες που τραυματίστηκε, ο Ηλίας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι μένει εκτός, έστω και για λίγο και θα αφήσει την ομάδα του. Ο νεαρός καλλιτέχνης παρακαλούσε τους γιατρούς να του επιτρέψουν να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο για να αγωνιστεί, παρ' όλο που έπρεπε να κάνει ράμματα στο τραύμα του.

Φυσικά και δεν του επέτρεψαν να επιστρέψει στον στίβο μάχης καθώς έπρεπε να προσέξει λίγο την υγεία του. Στο παρελθόν είχε περάσει μία πολύ δύσκολη περίοδο με την υγεία του αφού έπεσε θύμα τροχαίου.

Μάλιστα χρειάστηκε να μπει στην εντατική καθώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στο παρελθόν για το ατύχημα:

«Είχε περάσει ένας κύριος με κόκκινο. Είχα μπει στην εντατική για αρκετό καιρό και μετά όταν ξύπνησα και συνήλθα σκέφτηκα: “γιατί να σκάμε; Έχουμε την υγεία μας και είμαστε καλά”».

Η ουλή που έχει στην κατά τα άλλα πολύ γραμμωμένη κοιλιά του οφείλεται σε αυτό το τροχαίο που προφανώς και αποτέλεσε για τον ίδιο ένα μάθημα ζωής.

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή Happy Day:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved