Showbiz

H Φάρμα: Η μεγάλη αλλαγή της Μαρίας Τοτόμη μετά το παιχνίδι! Το πριν και το μετά

Gossip-tv Team

H Φάρμα: Πήγε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μας αποκάλυψε το νέο της look

Έζησε τη δική της εμπειρία στη Φάρμα, ενώ πλέον μιλά ανοιχτά για όσα βίωσε στο ριάλιτι του ANT1. Η Μαρία Τοτόμη το πρωί της Κυριακής 18/4 βρέθηκε καλεσμένη στο Έλα Χαμογέλα.

Μάλιστα κατά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Open, οι τηλεθεατές αντιλήφθηκαν αμέσως τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, αφού η Μαρία Τοτόμη έκανε... ράστα τα μαλλιά της.

Ποια είναι η πρώην παίκτρια της Φάρμας;

Η Μαρία Τοτόμη γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας και μένει με τον 18χρονο γιο της, Χρήστο – Αντώνη, στο Πυθαγόρειο της Σάμου.

Η Μαρία μεγάλωσε σε αρκετά αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον και είναι η μεγαλύτερη από τέσσερα αδέρφια. Στα 18 της γνώρισε τον πατέρα του γιου της, παντρεύτηκαν και χώρισαν μερικούς μήνες μετά τη γέννηση του μικρού.

Η ζωή της στη Σάμο είχε αρκετές δυσκολίες μέχρι να βρει τα πατήματά της. Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί ως καμαριέρα, σερβιτόρα, barwoman, αλλά και εργάτρια σε θερμοκήπια, σε συγκομιδή πατάτας, ελιάς κλπ. Τον τελευταίο καιρό κάνει και οικοδομικές εργασίες. Η Μαρία είναι μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και μαχήτρια. Οι φίλοι της τη χαρακτηρίζουν αντράκι και την αποκαλούν «Πετράκη».

Η Μαρία Τοτόμη έδωσε τη νέα της συνέντευξη και πέρασε σε αποκαλύψεις για το ριάλιτι του ANT1. Δείτε το νέο της look στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved