Showbiz

Κόνι Μεταξά: Ατελείωτη η γκαρνταρόμπα της - Μας ξεναγεί στο δωμάτιο του σπιτιού της

Gossip-tv Team

Κόνι Μεταξά: Έχει ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο αμέτρητα ρούχα, παπούτσια αλλά και αγαπημένα της αξεσουάρ!

Αρχικά τη γνωρίσαμε σε μικρή ηλικία ως κόρη του Λευτέρη Πανταζή. Γρήγορα και η Κόνι Μεταξά κατάφερε να μπει στον χώρο της Showbiz, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Στο επίκεντρο πάντα οι εκκεντρικές της εμφανίσεις, μιας και η ίδια διαθέτει ένα ιδιαίτερο Look, το οποίο και θα φροντίσει να ανανεώσει συχνά. Την γνωρίσαμε μελαχρινή, σταδιακά δοκίμασε ξανθές αποχρώσεις.

Πλέον, η Κόνι είναι ξανθιά και η αλήθεια είναι πως τα... πειράματα με τα μαλλιά της δείχνουν να τελείωσαν εδώ. Πάντα ενεργή στα social media, θα ανεβάσει εντυπωσιακές φωτογραφίες, ενώ συχνά θα απαντήσει σε διάφορα θέματα και ερωτήσεις που θα δεχτεί, μέσα από τα insta stories.

Αυτή τη φορά, η Κόνι θέλησε να μας ξεναγήσει στο αγαπημένο δωμάτιο του σπιτιού της και όχι, δεν είναι το υπνοδωμάτιό της! Η Κόνι Μεταξά έχει ένα δωμάτιο - γεμάτο ρούχα! Η γκαρνταρόμπα είναι μεγάλη και η ίδια διαθέτει μια τεράστια συλλογή από αγαπημένα της αξεσουάρ.

Για τον λόγο αυτό, η Κόνι αποφάσισε να μας ξεναγήσει στον... μαγικό της κόσμο, ανεβάζοντας στο instagram ένα σχετικό βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved