Showbiz

Πέτρος Ίμβριος: Θα γίνει η Ναταλία Γερμανού νονά του γιου του; Η απάντησή του on camera!

Gossip-tv Team

Ο Πέτρος Ίμβριος μίλησε  για το νέο μέλος στην οικογένειά του, αν η πρώην σύζυγός του Ναταλία Γερμανού θα βαφτίζει το παιδάκι του και αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο!

Ο Πέτρος Ίμβριος είπε: «Δεν έχουμε σκεφτεί να κάνουμε τη Ναταλία νονά του γιου μας. Αλλά να το σκεφτούμε. Πλάκα κάνω. Με την Ναταλία είμαστε πρώην σύζυγοι, είμαστε πάρα πολύ φίλοι, τώρα εντάξει να κάνουμε και μια κουμπαριά… Δε ξέρω, ποτέ δε λέω ποτέ… Αν κάνει και η Ναταλία ένα παιδάκι μπορεί»!

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο δήλωσε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ομάδα μόνος του. Είναι εκρηκτικός, παρορμητικός και πολύ καλός για την τηλεθέαση. Ο Τριαντάφυλλος και ο Παππάς είναι βούτυρο στο ψωμί της παραγωγής. Είναι πανέξυπνος και πάρει το πράγμα εκεί που θέλει. Έχει έντονο ένστικτο της διασκέδασης, συνεργάστηκα τέλεια μαζί του στην πίστα. Υπήρξαν και προβλήματα στη συνεργασία μας, αλλά αγαπιόμαστε. Από πέρυσι μου έλεγε να πάμε μαζί στο Survivor. Πριν μπει στο αεροπλάνο με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι φεύγει και του απάντησα ότι «θα σε βλέπω ξάπλα τρώγοντας πατατάκια»».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved