Showbiz

The 2night show: Πηνελόπη Πλάκα: Αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να παντρευτεί

Gossip-tv Team

The 2night show: H Πηνελόπη Πλάκα ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε μετά από καιρό για τη ζωή της αλλά και την ευτυχία που βιώνει στα προσωπικά της. 

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο», για τα κιλά που έχασε εν μέσω καραντίνας, ενώ περιέγραψε πώς έφτασε στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Επίσης, αναφέρθηκε στον σύντροφό της καθώς και στην ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του, ενώ αποκάλυψε αν είναι έτοιμη να παντρευτεί και να γίνει σύντομα μητέρα.

Η Πηνελόπη Πλάκα σε κάποια στιγμή της κουβέντας έδειξε αμήχανη καθώς μιλούσε για τα προσωπικά της καθώς παρά το γεγονός ότι είναι τρία χρόνια σε σχέση με τον σύντροφό της, δεν της αρέσει να μιλάει δημόσια γι' αυτό.

Παραδέχτηκε όμως ότι είναι ευτυχισμένη στην προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός επίσης δήλωσε πολύ καλή μαγείρισσα, τονίζοντας μάλιστα πως μαγειρεύει καθημερινά. Μάλιστα είπε στον Γρηγόρη ότι την περασμένη Κυριακή έφτιαξε ένα υπέροχο κατσικάκι στο φούρνο δίνοντας τη συνταγή της.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε η Πηνελόπη Πλάκα στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved