Showbiz

The 2night Show: Πιτσούλη: Τα πέντε εγγόνια, το θέατρο και το ραντεβού με τον Γρηγόρη το καλοκαίρι!

Gossip-tv Team

The 2night Show: Η Πηνελόπη Πιτσούλη ήταν η πρώτη καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική τονίζοντας: «Αν ήμουν πιο πονηρή, θα είχα μία διαφορετική καριέρα».

Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν την έχουμε δει μέχρι σήμερα ποτέ στην Επίδαυρο, σχολίασε: «Η Επίδαυρος είναι ένα γκέτο. Δεν με φώναξαν ποτέ και δεν με ένοιαξε. Αγαπούσα το θέατρο και ήθελα να είμαι στο σανίδι, όπου και αν ήταν αυτό. Μια χαρά πέρασα στο θέατρο και χωρίς την Επίδαυρο».

Σε ό,τι αφορά τώρα τις πρόσφατες αποκαλύψεις στον χώρο της υποκριτικής, η Πηνελόπη Πιτσούλη σχολίασε: «Όλες αυτές οι αποκαλύψεις που ακούστηκαν για το θέατρο ήταν κάτι εξωπραγματικό για μένα. Δεν ήξερα ότι γίνονται τόσο κακά πράγματα.»

Η ηθοποιός είχε να κάνει τηλεόραση περίπου έξι χρόνια και όπως είπε για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί: «Αν δεν έπαιζα φέτος στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» θα ζήλευα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπάρχει αξιοκρατία στον χώρο μας. Υπάρχουν κλίκες».

Η ίδια αναφέρθηκε στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της, τον γνωστό σεναριογράφο Γιώργο Χασαπόγλου κάνοντας βέβαια ιδιαίτερη αναφορά στα πέντε εγγόνια της που υπεραγαπά.

Η ίδια κατέληξε: «Δεν θα έκανα ξανά θέατρο, εκτός αν μου έδιναν πολύ καλά λεφτά, για να πάρω από ένα αυτοκίνητο στα εγγόνια μου».

Δείτε το παραπάνω βίντεο με την απολαυστική συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved