Showbiz

Μεσάνυχτα:Άννα Αδριανού: Όταν πέθανε ο πατέρας μου, έπεφταν τα μαλλιά μου, δεν μπορούσα να περπατήσω

Gossip-tv Team

Μεσάνυχτα: Η Άννα Αδριανού ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στην επιτυχημένη εκπομπή της στον Alpha. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τη γυναικεία της φύση τονίζοντας πως αγαπάει πολύ τις γυναίκες και πως είναι περήφανη που και η ίδια είναι γυναίκα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον αγαπημένο της πατέρα, τον αξέχαστο ηθοποιό Νίκο Βασταρδή για τον οποίο μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια καθώς της λείπει πολύ. Όπως είπε, ήταν ο πιο δοτικός πατέρας που θα μπορούσε να έχει, πως δεν ήταν καθόλου αυταρχικός αν και ήξερε από νωρίς πως εκείνος δεν ήθελε να δει την κόρη του ηθοποιό.

Όμως, στη συνέχεια αναφέρθηκε στην απώλειά του το 2012 που της στοίχισε τόσο πολύ που έφτασε να της πέφτουν τα μαλλιά και να μην μπορεί να περπατήσει. Χρειάστηκε να βοηθηθεί από γιατρό για να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Επίσης αναφέρθηκε και στον σύζυγό της Γιάννη Μπότση ο οποίος, όπως είπε, της στάθηκε όσο κανένας άλλος. Τότε ήταν που κατάλαβε πως ήταν ο άνθρωπός της.

Η Άννα Αδριανού επίσης μίλησε και για την υπέροχη σχέση, παρότι χωρισμένοι, που είχαν οι γονείς της. Το διαζύγιο ήρθε όταν εκείνη ήταν μόλις δύο ετών όμως θυμάται πάντα να έχουν μεταξύ τους μία υπέροχη σχέση μεταξύ τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved