Showbiz

Σαμπάνης: Ο πρωταθλητισμός, τα 14 χρυσά μετάλλια και η απόρριψη από καταξιωμένους καλλιτέχνες

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Σαμπάνης είναι από τους καλλιτέχνες που σπάνια δίνουν συνεντεύξεις όμως στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου τα είπε όλα!

Ο γνωστός τραγουδοποιός με τη χαρακτηριστική φωνή μίλησε για τα πρώτα χρόνια του πρωταθλητισμού που όπως παραδέχτηκε τον έκανε να στερηθεί πολλά:

«Μετά τον πρωταθλητισμό το τραγούδι μου φάνηκε πολύ εύκολο. Ταλαιπωρήθηκα με τον αθλητισμό. Δεν είχα προσωπική ζωή. Βάζεις έναν στόχο που στιγμιαία μπορεί να εξαφανιστεί. Μου έχει τύχει να χάσω Πανελλήνιο Πρωτάθλημα από τραυματισμό που δεν συνέβη στην προπόνηση, με πάτησε αυτοκίνητο… Από τύχη βρέθηκα στον αθλητισμό. Είχα έναν συμμαθητή στο σχολείο που ήθελε να περάσουμε από τον στίβο να συναντήσει μια κοπέλα. Παίζαμε μαζί μουσική. Χάλασε το λεωφορείο, έπιασε βροχή και πήγαμε με τα πόδια στο γήπεδο. Μπήκα μέσα, η βροχή σταμάτησε, εκείνος βρήκε την κοπέλα και εμένα με συνάντησε ένας προπονητής και μου είπε να αρχίσω να τρέχω… Από εκείνη την παράξενη συγκυρία, ξεκίνησα τον στίβο».

Η ευχάριστη έκπληξη για τον Γιώργο Σαμπάνη ήρθε όταν η μητέρα του Έφη Καρεκλά και ο πατέρας του Βαγγέλης Σαμπάνης μίλησαν για εκείνον με τα πιο τρυφερά λόγια: «Πήρε πολλή αγάπη από όλους. Την πρώτη του μελωδία την έγραψε στην κούνια. Απογοητεύτηκε με τον αθλητισμό, αν δεν είσαι σε έναν πλούσιο οργανισμό, δεν έχεις απολαβές. Μέσα μου ήξερα ότι ο δρόμος του Γιώργου είναι να ασχοληθεί με την μουσική. Ο Γιώργος είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, δίνει τα πάντα. Περιμένει τα πάντα και απογοητεύεται…».

Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε επίσης ότι στην αρχή της καριέρας του, όταν ήταν ακόμα πολύ μικρός, είχε στείλει σε καταξιωμένους καλλιτέχνες τραγούδια του, τα οποία όμως είχαν απορρίψει όλοι. Ο ίδιος αποκάλυψε: «Είναι άσχημη ιστορία αυτή. Από τα 18 μου μέχρι τα 24 μου που μπήκα στην δισκογραφία, πήγαινα συνέχεια τραγούδια μου σε καλλιτέχνες που θαύμαζα πολύ. Δεν μου απάντησε ποτέ κανένας, βάζω στοίχημα ότι δεν τα άκουσαν πριν. Τώρα που είμαι σε αυτόν τον χώρο, μπορώ να καταλάβω γιατί…».

Δείτε το βίντεο με τις αποκαλύψεις του Γιώργου Σαμπάνη παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved