Showbiz

Δημήτρης Λάλος: Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησε να τρώει κρέας εδώ και δυο χρόνια

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Λάλος, o οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Mega «Σιωπηλός δρόμος» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show και μίλησε για την αποχή του από την τηλεόραση, τη σύζυγό του, Έλενα Μαυρίδου, την μονάκριβη κόρη του και αποκάλυψε πως πήρε την απόφαση να μην καταναλώνει κρέας!

Αρχικά είπε ο ηθοποιός: «Είχα να κάνω τηλεόραση 12 χρόνια γιατί ήθελα να κάνω κάτι κινηματογραφικό. Ο παππούς μου ήταν ανθρακωρύχος στο Βέλγιο. Εκεί γνωρίστηκαν οι γονείς μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νυρεμβέργη στη Γερμανία. Στα 18 μου επέστρεψα μόνος μου στην Ελλάδα. Δεν ξέρω κανένα στην Αθήνα. Είμαι ολομόναχος. Ήρθα στην Ελλάδα να σπουδάσω μηχανικός ηλεκτρονικών υπολογιστών και δεν είχα καν υπολογιστή στο σπίτι μου. Μετά κατάλαβα τι θέλω, γνωρίζοντας ένα καλό φίλο.»!

Και υπογράμμισε ο Δημήτρης Λάλος: «Δεν πήγα ποτέ σε σχολή. Από 19 χρονών μπήκα στη διαδικασία να χτίσω το θέατρο. Τελείωνα στις 5 το γιαπί και μετά έμπαινα στο μάθημα της υποκριτικής. Είχα μια σημαντική δασκάλα την Ελένη τη Σκότη. Δεν πήγα σε σχολή αλλά θήτευσα δίπλα της για δέκα ολόκληρα χρόνια. Είχα μέσα το απωθημένο που δεν πήγα στη σχολή μέχρι που άρχισα να βραβεύομαι…Ο τρόπος με τον οποίο προσέγγισα την υποκριτική ήταν ο πρωταθλητισμός. Νιώθω μεγάλη ευθύνη σε αυτούς που θα έρθουν να με δούνε.»!

Και δεν δίστασε να πει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Όταν η κόρη μου δεν θέλει να κάνει κάτι, εγώ χαίρομαι. Το παιδί πρέπει να το αφήσεις να βαρεθεί για να αναπτύξει τη δημιουργικότητά του. Η σύζυγός μου, Έλενα Μαυρίδου, είναι ηθοποιός πολυβραβευμένη. Έχει σπουδαία πορεία στο θέατρο έτσι τη γνώρισα. Έχουμε παίξει μαζί στην Επίδαυρο. Εκεί γεννήθηκε ο έρωτάς μας.»!

Και αποκάλυψε πως αποφάσισε να σταματήσει να τρώει κρέας: «Όταν έκανα τα γυρίσματα της ταινίας Καλαζάρ αποφάσισα να νηστέψω το κρέας. Η νηστεία αυτή κρατάει μέχρι και σήμερα. Εδώ και δυο χρόνια δεν τρώω κρέας. Το να μην τρως κρέας είναι μια ευγενική πράξη.»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved