Showbiz

Σουλτάτος - Λασκαράκη: Το πρωινό τους γεύμα θυμίζει πεντάστερο ξενοδοχείο

Σουλτάτος - Λασκαράκη: Θέλησαν να απολαύσουν ένα ξεχωριστό πρωινό γεύμα, ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα τους...

Μπορεί τη φετινή σεζόν η ηθοποιός να έμεινε εκτός tv, σίγουρα όμως δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει τον χρόνο της δίπλα στους δικούς της ανθρώπους. Η Βάσω Λασκαράκη διανύει μια όμορφη και ήρεμη περίοδο για την προσωπική της ζωή, μένοντας πάντα ενεργή στα social media.

Τα τελευταία χρόνια εξάλλου η ηθοποιός έχει δει τους διαδικτυακούς της φίλους να αυξάνονται διαρκώς, ανοίγοντας έτσι μια νέα επικοινωνία με τους followers της.

Πάντα δίπλα της και ο πετυχημένος chef, Λευτέρης Σουλτάτος! Το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανεβάσει συχνά κοινές φωτό και βίντεο στο instagram με τον σύζυγο της γνωστή ηθοποιού να δηλώνει ανοιχτά την αγάπη του προς εκείνη, μέσα από τρυφερές λεζάντες και αναρτήσεις.

Με τον Λευτέρη Σουλτάτο στο σπίτι, η Βάσω Λασκαράκη έχει σίγουρα στην κουζίνα της ένα πλούσιο μενού, αφού τόσο ο καλός της, όσο και η ίδια, θα φροντίσουν καθημερινά για το σπιτικό φαγητό!

Αυτή τη φορά το ζευγάρι θέλησε να απολαύσει ένα πιο... πλούσιο πρωινό γεύμα, το οποίο μοιράστηκε μαζί μας μέσα από ένα βίντεο στα social media.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved