Showbiz

Νίκος Κοκλώνης: Ανέβασε βίντεο από την ώρα που εμβολιάζεται κατά του κορονοϊού

Gossip-tv Team

Νίκος Κοκλώνης: Η επιστροφή στην κανονικότητα ξεκινά και ο παρουσιαστής το μεσημέρι της Πέμπτης 13/5 έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Τις τελευταίες ημέρες και οι celebities κλείνουν το δικό τους ραντεβού για τον εμβολιασμό κατά του covid-19. Μέσα από τις αναρτήσεις τους μάλιστα στα social media, επιθυμούν να στείλουν τα δικά τους θετικά μηνύματα για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το καλοκαίρι είναι μπροστά μας και οφείλουμε να προστατέψουμε την ατομική αλλά και δημόσια υγεία. Έτσι και ο Νίκος Κοκλώνης βρέθηκε στη Θήβα και συγκεκριμένα στο Γενικό Νοσοκομείο της Θήβας, όπου και είχε κλείσει το δικό του ραντεβού για τον εμβολιασμό.

Ευδιάθετος και χωρίς κανένα άγχος, ο Νίκος Κοκλώνης έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ανεβάζοντας μάλιστα σχετικό βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

"Εδώ λοιπό, ήρθαμε για το εμβόλιο στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας. Για να δούμε... 1,2,3 ... τίποτα δεν κατάλαβα" παρουσιάζεται να λέει ο Νίκος Κοκλώνης στο σχετικό βίντεο που ανέβασε στα isnta stories.

Δείτε το απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved