Showbiz

Η πρώτη δήλωση της Αναστασοπούλου για την ποινική δίωξη Φιλιππίδη: «Είμαι αρκετά πιο ήρεμη»

Gossip-tv Team

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία ήταν μία από τις τρεις ηθοποιούς που είχαν καταφύγει σε καταγγελίες, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μίλησε για την ποινική δίωξη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αφού αναφέρθηκε στην τεράστια περιοδεία που ξεκινάει με τον Ορέστη Τζιόβα ανά την Ελλάδα για όλο το καλοκαίρι, σχολίασε την απόφαση της εισαγγελίας να διωχθεί ποινικά ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός για βιασμό και απόπειρα βιασμού.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είπε χαρακτηριστικά για το θέμα: «Μου είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό και δεν θέλω. Έχω έντονο αίσθημα σεβασμού στις οικογένειες των ανθρώπων που καταγγέλλονται και δεν θέλω να λέω πολλά. Είμαι αρκετά πιο ήρεμη και έχω καθαρή τη συνείδησή μου».

Η ηθοποιός όμως στη συνέχεια τόνισε ότι στενοχωρήθηκε πολύ στο πρόσφατο παρελθόν όταν κάποιοι σχολίασαν την απόφαση της ίδιας και συναδέλφων της να μιλήσουν για όσα είχαν ζήσει.

«Λέγανε 'αφού τα ήξεραν γιατί δεν τα έλεγαν'. Δεν επιτρέπεται να μεταφέρεις πληροφορίες από έναν άνθρωπο που σου τις εκμυστηρεύεται και δεν στέκει και νομικά» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλοντας να δώσει οριστικά τέλος σε τέτοιου είδους σχόλια.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός στην τηλεοπτική της συνέντευξη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved