Showbiz

Στέλιος Κρητικός: Έγκυος η σύζυγός του - Τα πρώτα πλάνα με φουσκωμένη κοιλίτσα

Gossip-tv Team

Στέλιος Κρητικός: Περιμένει το τέταρτο κατά σειρά παιδί του και η χαρά στο πρόσωπό του δεν κρύβεται με τίποτα - Η ευχάριστη ανακοίνωση ήρθε μέσω instagram...

Ευχάριστα νέα για τον Στέλιο Κρητικό και την οικογένειά του η οποία σύντομα θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος! Η σύζυγός του, Κάτια Παπαδοπούλου περιμένει το δεύτερο παιδάκι της και η χαρά τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Να θυμίσουμε πως το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε το 2016 ενώ έχει αποκτήσει μαζί ένα κοριτσάκι. Για τον Στέλιο Κρητικό το μωράκι που έρχεται είναι και το τέταρτο κατά σειρά παιδί του, μιας και ο ηθοποιός έχει δυο γιους από τον προηγούμενο γάμο του.

Συχνά μάλιστα θα δούμε τον Στέλιο Κρητικό και τα αγόρια του σε αστεία βίντεο στο instagram και το tik tok.

Όσο για την είδηση της εγκυμοσύνης, ο ηθοπoιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα ανεβάζοντας στο instagram ένα βίντεο στο οποίο και βλέπουμε για πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης του.

"Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας σήμερα και είναι η καταλληλότερη για να σας πω ένα τραγούδι ❤️ Με το καλό να μας έρθει και το νέο μας μέλος που τόσο πολύ θέλαμε" ήταν η λεζάντα κάτω από το βίντεο.

Αμέσως οι διαδικτυακοί του φίλοι έσπευσαν να ευχηθούν στο ζευγάρι για το μωράκι που περιμένει.

Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved