Showbiz

Ο Μαραβέγιας μιλάει δημόσια με τον πιο τρυφερό τρόπο για την Τόνια: «Είναι το λιμάνι που ψάχνω»

Gossip-tv Team

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και ο Κωστής Μαραβέγιας δεν έχει κανέναν λόγο πλέον να κρύβει τα πραγματικά του συναισθήματα για τη σύντροφό του Τόνια Σωτηροπούλου

«Είναι πολύ ήρεμη. Διαφωνούμε πάντα για το ποιες ταινίες θα δούμε», αποκάλυψε ο αγαπημένος καλλιτέχνης, που μίλησε στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» για τη σχέση του με την ηθοποιό αλλά και για τις απλές καθημερινές τους… “διαφωνίες”.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και κριτής του YFSF All Star μιλώντας στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο δεν έκρυψε ότι με τη σύντροφό του έχουν διαφωνίες για το ποια ταινία θα δουν γιατί μπορεί εκείνος να θέλει να δει μία ταινία ευρωπαϊκού κινηματογράφου και εκείνη μία σειρά στο Netflix.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια και ζει κάτω από την ίδια στέγη και παρ' όλο που στην αρχή έκαναν και οι δύο τα αδύνατα δυνατά ώστε να μην αποκαλυφθεί ο δεσμός τους, πλέον δεν δείχνουν να έχουν κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Κωστής Μαραβέγιας είχε μιλήσει με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη, όπως ακριβώς έκανε λίγο αργότερα και η ηθοποιός τονίζοντας από κοινού πως νιώθουν ότι ζουν σαν να είναι πραγματικά παντρεμένοι.

Δείτε τη δημόσια ερωτική εξομολόγηση του Κωστή Μαραβέγια στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved