Showbiz

Κατσαβού: Η πιο δύσκολη ερώτηση που της έκανε ο Φοίβος και οι σχέσεις της με τις κόρες του Βουτσά

Gossip-tv Team

Η Αλίκη Κατσαβού μίλησε αποκλειστικά στο «Πάμε Δανάη!» για την ζωή της μετά τον Κώστα Βουτσά. Ο γιος της Φοίβος, τα επαγγελματικά της σχέδια και οι κόρες του δημοφιλούς ηθοποιού ήταν μερικά από τα θέματα που σχολίασε.

Η χήρα του αξέχαστου ηθοποιού, μίλησε για τα τελευταία χρόνια της ζωής του Κώστα Βουτσά όταν ζούσαν στο Κολωνάκι.

«Για 4 χρόνια μέναμε με τον Κώστα στο Κολωνάκι, κάτω από τον Άγιο Διονύσιο και εδώ γεννήθηκε και ο Φοίβος. Εδώ τα περπατήσαμε τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του. Μετά τον χαμό του Κώστα επικεντρώθηκα στις ανάγκες του παιδιού και όχι στις δικές μου. Όφειλα στο παιδί να έχει μια υγιή πορεία και εξέλιξη και να περάσει ομαλά το πένθος. Σε δυο μήνες ο Φοίβος θα γίνει 5 χρονών. Η πιο δύσκολη ερώτηση ήταν όταν ο Φοίβος με ρώτησε τη Μεγάλη Παρασκευή που πήγαμε στο νεκροταφείο αν εδώ είναι ο Κώστας. Του απάντησα όπως καταλαβαίνω και νιώθω και το δέχτηκε είπε μεταξύ άλλων η Αλίκη Κατσαβού.

Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά οι οποίες αυτόν τον καιρό, όπως έχει βγει προς τα έξω, βρίσκονται σε αντιπαράθεση για τα περιουσιακά στοιχεία του, η Αλίκη Κατσαβού δεν θέλησε να πάρει θέση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Με τις κόρες του Κώστα έχω πολύ καλή σχέση. Με τη Σάντρα έχουμε επικοινωνία και ήμασταν πιο κοντά ακόμα και όταν ζούσε ο Κώστας... Εγώ είμαι εξ’ αγχιστείας συγγενής, ενώ τα κορίτσια είναι εξ αίματος συγγενείς. Δεν θέλω με τη γνώμη μου να αλλοιώσω τη σχέση του Φοίβου με εκείνες και με τα παιδιά τους. Δεν μου έχει ζητηθεί η γνώμη του και δεν ανακατεύομαι καθόλου».

Όσο για τα "Διλήμματα" στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στα οποία πρωταγωνιστούσε η Αλίκη Κατσαβού και τα μελλοντικά επαγγελματικά της σχέδια, η ίδια απάντησε: «Μέσα στην πανδημία που ναυάγησε η θεατρική μου εταιρεία και έχασα 25 παραστάσεις. Τα “διλήμματα” ήταν μεγάλη σωτηρία. Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα δεν έχω κανένα λόγο να μην κάνω τα “διλήμματα” ξανά αλλά θα εξετάσω τις προτάσεις».

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωση η γνωστή ηθοποιός:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved