Showbiz

Καφετζής-Βέλλη-Μπάρτζη: Σκαφάτες διακοπές και ξέφρενα γλέντια μέχρι το πρωί στη Ρόδο! (vid+pics)

Gossip-tv Team

Survivor: Ο James Καφετζής, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης κάνουν αυτό που είχαν υποσχεθεί όσο καιρό ήταν στον Άγιο Δομίνικο. Όταν επιστρέψουν να κάνουν κοινές διακοπές σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας μας.

Και φυσικά ο λόγος για τη Ρόδο, γενέτειρα του James ο οποίος και ήταν ο πιο κατάλληλος για να ξεναγήσει τους δύο φίλους του στα πιο όμορφα μέρη του νησιού των Ιπποτών.

Οι τρεις φίλοι από το Survivor ήδη άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές τους. Λίγο πριν ξεκινήσουν τις μέρες χαλάρωσής τους στη Ρόδο, οι τρεις τους είχαν βρεθεί και στη Σίφνο όπου και έδειξαν να περνούν πολύ καλά.

Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με τις μέρες και τις νύχτες που περνούν στη Ρόδο. Τα πρωινά τα περνούν ως επί το πλείστον πάνω σε κάποιο σκάφος, με το οποίο επισκέπτονται τις ομορφότερες και πιο απομονωμένες παραλίες του νησιού ενώ το βράδυ κάνουν εξόδους στα πιο in στέκια διασκέδασης με τον Νίκο και τον James να τραγουδούν "Στην Αφρική θα πάω με τους Μασάι" και την Άννα Μαρία Βέλλη να τους καταγράφει.

Φυσικά στην παρέα τους προστίθενται συχνά φίλοι του James και έτσι οι μέρες και οι νύχτες τους στη Ρόδο γίνονται ακόμα πιο όμορφες και παρεΐστικες.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη, δίνοντάς μας μία μικρή ιδέα του πόσο όμορφα περνούν σε αυτές τις πρώτες διακοπές τους ως παρέα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved