Showbiz

Η Ελένη Καστάνη παραδέχεται δημόσια: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου πια για σίριαλ»

Gossip-tv Team

H Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στον καναπέ του DOT και μίλησε για όλα! 

Η ηθοποιός δήλωσε... φανατική τηλεθεάτρια του Survivor καθώς είπε: «Αν υπήρχε Survivor για γέρους θα πήγαινα τρέχοντας. Αγωνίσματα για γερόντους θα κάναμε».

Η ίδια δήλωσε πως δεν έχει κρατήσει επαφές με συναδέλφους της καθώς τα 22 τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν έχω καθόλου επαφές με συναδέλφους. 22 χρόνια από τότε που γέννησα το παιδί μου τρέχω στο σπίτι στην οικογένειά μου. Δεν έχω φίλους στον χώρο. Εσκεμμένα δεν έκανα φιλίες στο θέατρο».

Σε ό,τι αφορά το ελληνικό κίνημα #metoo τόνισε: «Χρόνια πριν είχα βγει και είχα πει ότι υπέφερα από συμπεριφορές στο θέατρο. Το θέμα είναι ότι τώρα ξαφνικά πρέπει να απολογούμαστε όλοι ότι δεν πέσαμε σε κρεβάτια και δεν κάναμε κάτι βρώμικο. Ήταν πολύ σωστό που βγήκαν όλα αυτά, γνώριζα μόνο ένα πράγμα που μου είπε μία συνάδελφος, τίποτα από τα άλλα δεν ήξερα».

Η ηθοποιός επίσης παραδέχτηκε ότι δεν έχει προτάσεις για να παίξει σε τηλεοπτικά σίριαλ: «Όχι, δεν χτυπάει το τηλέφωνό μου πια για σίριαλ γιατί θεωρώ ότι είμαστε αρκετοί σαν εμένα που δεν κάνουμε σίριαλ, πρέπει να αμειφθούμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε το “Τι ψυχή θα παραδώσεις”».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved