Showbiz

MasterChef 5: Αυτός είναι ο σύντροφός της Μαρίνας! Δες πλάνα με τα παιδιά τους

Gossip-tv Team

MasterChef 5: Η Μαρίνα Ντεμολλάι μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Star και έκανε την αποκάλυψη που δεν περιμέναμε - Σπάνια πλάνα από την καθημερινότητα με τον σύντροφο και τα παιδιά τους...

Έζησε τη δική της εμπειρία στο φετινό MasterChef, ενώ πλέον απολαμβάνει τη νέα της καθημερινότητα δίπλα στην οικογένειά της. Η Μαρίνα γνωρίζει τον σύντροφό της από τo 2012.

«Μετά το MasterChef προσπαθούμε όσο μπορούμε να είμαστε λίγο πιο οικογενειακά. Ήταν επιλογή μας να κάνουμε μικροί παιδιά. Είμαστε από τους γονείς που πιστεύουμε ότι πρέπει να μεγαλώνουν μαζί μας τα παιδιά και να μπορούμε να βγαίνουμε έξω μαζί και να κάνουμε παρέα πολλά πράγματα», αποκάλυψε.

Όσο για τον άνδρα που βρίσκεται δίπλα της, η Μαρίνα δήλωσε: «Δεν είμαι παντρεμένη. Είμαστε μαζί από τα 12. Δεν είμαι καλή στο να θυμάμαι επετείους και τέτοια. Εντάξει, θα θυμηθώ πάντα τη γιορτή και τα γενέθλιά του. Όλο αυτό με τα λουλουδάκια και τις καρδούλες, εγώ δεν... Ζηλεύω αρκετά και το δείχνω αρκετά. Έχουμε τους ίδιους κωδικούς και είναι ανοιχτά τα τηλέφωνα σε όλο το σπίτι. Μπορεί να τύχει να μιλήσω με κάποιον από το δικό του τηλέφωνο και να έρθει ένα μήνυμα εκείνη την ώρα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από την εκπομπή, Στη Φωλιά των Κου Κου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved