Showbiz

Παππάς - Allesia: Σημειώσατε 1-1! Έπεσε και το δεύτερο unfollow μετά τον χωρισμό τους

Παππάς - Allesia: Τίτλοι τέλους για τη σχέση τους λίγο καιρό μετά την επιστροφή του Αλέξη από το Survivor

Χωρισμός σε χρόνο ρεκόρ για Αλέξη Παππά και Allesia Demetz. Όπως ανακοίνωσαν και επισήμως, η σχέση τους αποτελεί παρελθόν, τόσο παρελθόν μάλιστα που κανείς από τους δυο δεν θέλει να βλέπει τον άλλο στο instagram.

Την ίδια ώρα που τα νεότερα για την προσωπική του ζωή κάνουν τον γύρο των τηλεοπτικών εκπομπών, ο Αλέξης Παππάς μπαίνει και πάλι σε ρόλο εργένη, καθώς από την επόμενη σεζόν θα τον δούμε στην Prime Time ζώνη του Alpha και στο ριάλιτι, Bachelor 2.

"Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια", δήλωσε η Allesia για την είδηση του χωρισμού τους.

Ο Αλέξης Παππάς μάλιστα ήταν αυτός που έκανε πρώτος unfollow στην Allesia μετά τον χωρισμό. Λίγες ώρες μετά έπεσε και το δεύτερο Unfollow, από την απέναντι πλευρά, αυτή της πρώην αγαπημένης τους.

Περισσότερα αποκάλυψε το Πρωινό του ANT1. Δείτε το παραπάνω βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved