Showbiz

Γιορτή του πατέρα: O Άκης Πετρετζίκης γιορτάζει και ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο!

Gossip-tv Team

Γιορτή του πατέρα: Ο Άκης Πετρετζίκης από μέρα σε μέρα γίνεται μπαμπάς και μάλλον ανυπομονεί πολύ για να κρατήσει τον γιο του αγκαλιά. 

Είναι, όπως φαίνεται δε, τόσο μεγάλη η ανυπομονησία του που σήμερα, ανήμερα της γιορτής του πατέρα, ανέβασε το πιο τρυφερό βίντεο.

Με χρωματιστές σοκολατένιες καραμέλες, ο γνωστός σεφ σε αυτό το βίντεο δημιουργεί διάφορα σχήματα όπως μία γραβάτα και λίγα λουλουδάκια και γράφει με τις σοκολατένιες λιχουδιές "Happy Father's Day" στέλνοντας και τις ευχές του σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου.

Να θυμίσουμε ότι η σύντροφός του βρίσκεται στην 38η προς 39η εβδομάδα της κύησής της, κάτι που σημαίνει ότι από μέρα σε μέρα γεννάει και έτσι το ζευγάρι θα βιώσει το θαύμα της ζωής με τον ερχομό του γιου του .

Ο 36χρονος μάγειρας, ο οποίος προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ κρατούσε καλά κρυμμένη την ευτυχία που βιώνει. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο μάθαμε ότι πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Οι φίλοι και οι συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα του γνωρίζουν τη γυναίκα που μοιράζεται μαζί της μοναδικές στιγμές, αλλά σέβονται την επιθυμία του να μη δημοσιοποιεί ό,τι έχει σχέση με τα προσωπικά του.

Ο Άκης Πετρετζίκης είχε επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με ένα παιδάκι που κρατάει μια πίτσα γράφοντας: «Loading», δηλαδή: «Φορτώνει» και κάνοντας «Swipe Up» στη φωτογραφία ανοίγει η σελίδα του Άκη Πετρετζίκη και συγκεκριμένα η συνταγή του γλυκού «μπαμπάς» και έτσι με αυτό τον μοναδικό τρόπο επιβεβαίωσε ο ίδιος το ευχάριστο γεγονός!

Η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Άκη Πετρετζίκη ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media, με τον γνωστό σεφ να “μαγεύεται” από τη μελαχρινή κοπέλα με τα όμορφα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Η γνωριμία δεν άργησε να γίνει σχέση, η σχέση έρωτας και ο έρωτας να φέρει τα ευχάριστα!

Προσφάτως, ο ευτυχής Άκης ανέβασε νέα φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο που είναι πραγματικά ονειρικό, με την επιγραφή Little cook να τραβάει στον χώρο το ενδιαφέρον. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved