Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: «Μου είπε ο γιατρός ότι θα μπορούσα να έχω μείνει στον τόπο»

Gossip-tv Team

O Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, love it, και μίλησε μεταξύ άλλων για το ατύχημα που είχε, την κόρη του, Κόνι Μεταξά και αποκάλυψε αν θα κάνουν μαζί ντουέτο.

Αρχικά, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: «Ήμουν τυχερός στην ατυχία μου διότι ο γιατρός μου είπε ότι θα μπορούσα να έχω “μείνει στον τόπο”. Ήταν μία ασυναίσθητη κίνηση που έκανα λίγο πίσω στην καρέκλα για να μιλήσω στο τηλέφωνο και έπεσα στο κενό. Ήταν μία κακιά στιγμή».

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Θέλει δουλειά για να πιάσεις όλες τις ηλικίες. Χρειάζονται συνεργασίες με παιδιά που ακούει η νεολαία, με σχήματα φρέσκα, με dj που πηγαίνουν σε χώρους που πηγαίνουν οι νέοι άνθρωποι. Αυτό δεν σημαίνει ότι αποποιούμαι τον ερωτικό και διασκεδαστή Λευτέρη Πανταζή που ο κόσμος ξέρει. Έχω θαυμαστές από 7 χρονών μέχρι και 80. Κάνω ταξίδια, βλέπω που πάει η μόδα, βλέπω πολλά σόου στο εξωτερικό. Θέλω να προσφέρω ευχαρίστηση στον κόσμο, όχι σε εμένα».

Για τον Ντάφυ είπε: «Όταν συνεργάστηκα με τον Τριαντάφυλλο, ήταν παιδί. Τον πήρα μαζί μου σε διάφορα μουσικά κέντρα, αλλά και στην Αυστραλία»!

Όσον αφορά την κόρη του δήλωσε: «Η Κόνι δεν ασχολείται μόνο με το τραγούδι, αλλά με πολλά πράγματα. Δεν συμφωνώ με όσα κάνει, δεν γίνεται να συμφωνήσω και με όλα. Έχει τη δική της προσωπικότητα, αλλά στα δύσκολα με συμβουλεύεται… Στην αρχή που είχε έρθει από την Αμερική και δεν ήξερε ακόμα την ελληνική πραγματικότητα, ήταν πιο επιθετική. Νόμιζε ότι όλοι τη μισούν και την περιπαίζουν. Σιγά σιγά άρχισε να κρατά ισορροπίες. Σιγά σιγά κέρδισε να απεμπλακεί από το ότι είναι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και τώρα είναι η Κόνι Μεταξά».

Όσο εάν θα κάνει ντουέτο με την κόρη του, ανέφερε: «Δεν θέλω να πιέσω την Κόνι να κάνουμε μαζί ντουέτο. Θα ήθελα κάποια στιγμή να μου κάνει εκείνη την πρόταση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved