Showbiz

Survivor: Τα γενέθλια του Ντάφυ και το συμβόλαιο - έκπληξη με τηλεοπτική εκπομπή

Gossip-tv Team

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος γιόρτασε τα γενέθλιά του και μια μεγάλη έκπληξη τον περίμενε..

Την επιτυχία που γνώρισε μέσα από το Survivor 4 απολαμβάνει ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε 11 φορές υποψήφιος προς αποχώρηση, σπάζοντας έτσι κάθε ρεκόρ για το ριάλιτι επιβίωσης.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, φίλοι και θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία τον Ντάφυ στο αεροδρόμιο προκειμένου να τον καλωσορίσουν στα πάτρια εδάφη.

Την ίδια ώρα τα νυχτερινά κέντρα και οι επιχειρηματίες, θέλουν διακαώς τον τραγουδιστή για την πρώτη του συνεργασία μετά το ριάλιτι. Ο Τριαντάφυλλος πάντως απολαμβάνει και με το παραπάνω την κάθε του στιγμή. Με αφορμή μάλιστα τα γενέθλιά του, ο τραγουδιστής διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι με τους πρώην παίκτες του Survivor να τον τιμούν με την παρουσία τους.

Εκεί βρέθηκε και η κάμερα του Star. Με αφορμή μάλιστα τις φήμες και τα δημοσιεύματα για τα επαγγελματικά σχέδια του Ντάφυ, η εκπομπή ετοίμασε το ιδανικό συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο και το παρέλαβε κατά τη διάρκεια της μεγάλης γιορτής των γενεθλίων του. Φυσικά πρόκειται για μια κίνηση με αρκετή δόση χιούμορ από την πρωινή εκπομπή του Star.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved