Showbiz

MAD VMA 2021: Ιακωβίδης - Ζόζεφιν - Αδάμου: Όλα όσα δήλωσαν στα backstage της διοργάνωσης!

Gossip-tv Team

MAD VMA 2021: Την Παρασκευή (28/6) θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για τον λαμπερό διαγωνισμό μουσικής και ο Πέτρος Ιακωβίδης, η Ζόζεφιν και η Ήβη Αδάμου παραχώρησαν δηλώσεις.

Οι εν λόγω συντελεστές της μεγάλης βραδιάς έκαναν ένα διάλειμμα από τις πρόβες τους μίλησαν για τα acts τους αλλά δεν στάθηκαν μόνο εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και στο παραπάνω βίντεο η Ήβη Αδάμου έδωσε ένα μικρό spoiler για την εμφάνισή της, αποκαλύπτοντας πως είναι "πάρα πολύ διασκεδαστική , εκρηκτική και καλοκαιρινή" και παράλληλα αναφέρθηκε για την καθημερινότητά της, η οποία έχει αλλάξει μετά τον ερχομό της κορούλας της. Επιπλέον, η ίδια τόνισε πως της έχει γίνει πρόταση για το Survivor, ενώ απάντησε και εάν θα δεχόταν να βρεθεί στη θέση του κριτή σε talent show, όπως έχει κάνει με μεγάλη επιτυχία ο σύζυγός της, Μιχάλης Κουϊνέλης.

Αμέσως μετά δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών παραχώρησε ο Πέτρος Ιακωβίδης απάντησε εάν θα τολμούσε να δοκιμαστεί στην εκπροσώπηση της χώρας μας στον διαγωνισμό της Eurovision.

Τέλος, η εκρηκτική Ζόζεφιν αποκάλυψε ότι βρίσκεται συζητήσεις και για κάτι τηλεοπτικό από τη επόμενη σεζόν, απαντώντας κι εκείνη ταυτόχρονα αν θα την δούμε σύντομα στο διαγωνισμό της Eurovision. Η ίδια ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες για το act της στη σκηνή των MAD VMA 2021.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved