Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: Ο λόγος που γέννησε στο σπίτι και ο διαλογισμός!

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Φλερτ» φιλοξενήθηκε η Θεοφανία Παπαθωμά το απόγευμα της Πέμπτης (24-06).

Η Βιολέτα από τις Άγριες Μέλισσες, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο πήρε την απόφαση να γεννήσει στο σπίτι ενώ αναφέρθηκε στο πώς ασχολήθηκε με το διαλογισμό και τι της έχει προσφέρει.

«Η γέννηση είναι μια μύηση, μια τελετουργία. Πρέπει να τη βιώνεις με ιερότητα, οπότε αυτό το κάνεις σπίτι σου με ησυχία. Το σώμα μας, μας ακούει. Πιστεύω ότι εμείς οι ίδιοι δημιουργούμε τα προβλήματα στο σώμα μας. Αν το ακούς και δεν το μπλοκάρεις, κάνει τη δουλειά του μόνο του. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα.

Δεν είχα θέμα σε καμία γέννα γιατί προσπαθώ να μην μπλοκάρω τον εαυτό μου και το σώμα μου, το αφήνω ελεύθερο το σώμα μου να κάνει τη δουλειά του», τόνισε χαρακτηριστικά.
Η ηθοποιός έχει περάσει από διάφορους θεραπευτικούς δρόμους, αλλά όχι από ψυχανάλυση, όπως είπε.

«Είμαι στη φιλοσοφία 10 χρόνια, κάνω διαλογισμό κάθε μέρα, έχω κάνει διάφορες ενεργειακές θεραπείες. Είναι στάση ζωή. Ο διαλογισμός είναι αυτογνωσία. Όταν αγαπάς, έχεις καλοσύνη, λες όμορφα λόγια και κάνεις όμορφες πράξεις, αναγνωρίζεις το θεϊκό μέσα σου. Αυτό έρχεται με δουλειά. Τα παραστρατήματα είναι πολλά και ο δρόμος είναι πολύ δύσκολος και τα παιδιά μεγαλώνουν σε αυτήν την εποχή με αυτές τις συνθήκες. Θέλει δουλειά με τα παιδιά, προσήλωση και να ξέρεις ότι αυτό που κάνεις είναι το σωστό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved