Showbiz

Χειλάκης: Απαντά για τη δήλωσή του για τον Λιγνάδη: «Έγινε ντόρος γιατί παρερμηνεύτηκε κάτι…»

Gossip-tv Team

Ο Αιμίλιος Χειλάκης είχε αναφέρει ότι θα επισκεφτεί τον  Δημήτρη Λιγνάδη στην φυλακή και αυτή η δήλωσή του είχε προκαλέσει σάλο.

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο Βράχων με την παράσταση «Οθελλός» και μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και για τη δήλωσή του που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων: «Έγινε ντόρος γιατί μάλλον παρερμηνεύτηκε κάτι. Όταν κάποιος έχει υπάρξει φίλος σου, δεν παύει ποτέ να έχει… υπάρξει φίλος σου. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Αν τώρα ένας άνθρωπος έχει παραβατική συμπεριφορά, πρέπει να καταλάβεις για ποιον λόγο έχει συμβεί.»!

Και τόνισε: «Όταν αποδειχτεί η παραβατική συμπεριφορά του Δημήτρη, θέλω να πάω στη φυλακή να τον κοιτάξω στα μάτια. Ούτως ή άλλως τους ανθρώπους δεν τους αφήνεις την ώρα που είναι κάτω, δεν τους χτυπάς. Τους ακούς τουλάχιστον. Κοίτα χριστιανός δεν είμαι, αλλά το πλήθος των Ελλήνων είναι χριστιανοί και μιλούν για τη συγχώρεση. Πρέπει να ξέρουμε ότι το σύστημα μας είναι σωφρονιστικό, όχι τιμωρητικό. Ας έχουμε μια αίσθηση ότι τα πράγματα θα δικαιωθούν. Είναι άδικο να λέμε ότι δεν ξέρουμε κάποια άτομα…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved