Showbiz

Σάκης Κατσούλης: «Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε»

Gossip-tv Team

Απολαυστικοί εμφανίζονται σε νέα κοινή συνέντευξή τους ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο μεγάλος νικητής του φετινού κύκλου του Survivor και η φιναλίστ παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησαν στον γνωστό youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη για τη σχέση τους αλλά και για τα όσα έπονται ανάμεσά τους.

Φυσικά μία από τις πρώτες ερωτήσεις που δέχτηκαν οι δυο τους ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι ξανά μαζί ή θα παραμείνουν απλοί φίλοι και τότε εκείνη απάντησε: «Φίλοι φίλοι φίλοι! Τι με κοιτάζεις έτσι;». Όμως ο Σάκης είχε άλλη άποψη καθώς είπε: «Εγώ θα πω ποτέ δεν ξέρεις».

Στη συνέχεια, η Μαριαλένα τόνισε τα μειονεκτήματα που πιστεύει πως έχει ως άνθρωπος ο Σάκης τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά πια:

«Είμαι αντικειμενική, όλοι οι άνθρωποι έχουν μειονεκτήματα. Ο Σάκης είναι ισχυρογνώμων, δεν μου αρέσει όταν λέει ότι έχει πάντα δίκιο. Μου την δίνει όταν επιβάλλεται με άσχημο τρόπο. Είναι κολλημένος με τις επιχειρήσεις του, οπότε αφήνει σε δεύτερη μοίρα τη σχέση του. Το τελευταίο διάστημα μου είχε βγάλει αρκετή ζήλια, αλλά μάλλον τον είχαν πιάσει τα ψυχολογικά του».

Ο Σάκης Κατσούλης από την πλευρά του τόνισε για τη σχέση του με τη Μαριαλένα: «Ήμασταν πέντε μήνες χωρισμένοι, όταν μπήκα στο παιχνίδι. Όταν ξεκίνησε ήταν 2 μήνες.

Δεν έχω κοπέλα. Πού να τη βρω; Δεν νομίζω να με δεχτεί καμία στη ζωή της με αυτά που έχουν γίνει.

Η Μαριαλένα ήταν η μοναδική γυναίκα που είχα φανταστεί ότι μπορεί να παντρευτούμε. Μπορεί να ήταν και η ηλικία μου δεν ξέρω. Χωρίσαμε από χαζομάρες. Ήμουν φαντάρος τότε, η Μαριαλένα είχε πάει διακοπές. Είχα και τα νεύρα μου με την πανδημία και τα μαγαζιά μου».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την απολαυστική συνέντευξη του μεγάλου νικητή του Survivor με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved