Showbiz

Τούνη:Δεν μας δείχνει τον Αλεξάνδρου αλλά ξέχασε να κρύψει την φωνή του στο story που προκάλεσε σάλο

Gossip-tv Team

Mία νέα δήλωση της Ιωάννας Τούνη προκάλεσε σάλο αντιδράσεων και μάλιστα ήταν σε βίντεο που ακουγόταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου να μιλάει.

H γνωστή influencer κάνει διακοπές με την παρέα της ανάμεσά τους φυσικά και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και με μία ανάρτησή της προκάλεσε χαμό.
Η Ιωάννα Τούνη είδε ότι τα ταβερνάκια στους Παξούς είναι κλειστά το μεσημέρι λόγω του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας, ιδίως σήμερα και αύριο που η θερμοκρασία θα αγγίξει σε κάποιες περιοχές τους 45 βαθμούς κελσίου.

«Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε», έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram με τους followers της να αντιδρούν!

Μάλιστα, μετά τη δήλωσή της αυτή πολλοί από τους ακόλουθούς της εξαφανίστηκαν από το προφίλ της και η Ιωάννα Τούνη έχει ήδη αρχίσει να μετρά απώλειες.

Ακούστε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να μιλά στο story της στο βίντεο παραπάνω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved