Showbiz

Ξέσπασε on air κατά της Τούνη: «Αντί να ζητήσει συγγνώμη, ζητάει τα ρέστα»

Gossip-tv Team

Ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής “Καλοκαίρι not” κατά της Ιωάννας Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη είδε ότι τα ταβερνάκια στους Παξούς ήταν κλειστά το μεσημέρι λόγω του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ για τις υψηλές θερμοκρασίες στη χώρα μας, ιδίως αυτές τις μέρες που η θερμοκρασία θα αγγίξει σε κάποιες περιοχές τους 45 βαθμούς κελσίου και σοκαρίστηκε!

“Έχω πάθει σοκ εδώ. Όλα τα ταβερνάκια εστιατόρια κλείνουν το μεσημέρι και ανοίγουν το απόγευμα. Και είναι hight season 1 Αυγούστου. Ο κόσμος δεν θέλει να δουλέψει. Μάλλον έχουν πολλά λεφτά οι Παξοί Τέλος πάντων, απ΄ότι καταλάβατε πήγαμε σε ένα από τα μοναδικά που λειτουργούσαν αυτή την ώρα και φάγαμε”, έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram με τους followers της να αντιδρούν!

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε μεταξύ άλλων για την Ιωάννα Τούνη: «Είδαμε όλη αυτή την κατακραυγή μετά το πολύ ατυχές ποστ σχετικά με το εστιατόριο στους Παξούς που αντί να γυρίσει και να πει μπράβο στο μαγαζί που δεν έβαλε τους ανθρώπους να δουλέψουν με 43 βαθμούς, πήγε μετά να ζητήσει και τα ρέστα η Ιωάννα Τούνη που έκραξε, ειρωνεύοντας κιόλας το νησί ότι οι Παξοί έχουν χρήματα».

Και πρόσθεσε: «Και αντί να ζητήσει συγγνώμη μετά και να πει “λάθος, βλακεία έγραψα”, όταν είδε την κατακραυγή και τους followers στο Instagram να μειώνονται μετά από συντονισμένη δράση του κόσμου, αντί να ζητήσει συγγνώμη, έσπευσε να κάνει ένα νέο μανιφέστο και να κάνει το θύμα γιατί το θύμα πάντα πουλάει... Εγώ περισσότερο λυπάμαι παρά νευριάζω. Αυτοί οι άνθρωποι που βγάζουν άκοπα χρήματα, θα πρέπει να σκέφτονται και τους ανθρώπους που βγάζουν πολύ δύσκολα το μεροκάματο και να μην τους κουνάνε το δάχτυλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved