Showbiz

The Bachelor: Αλέξης Παππάς: «Θέλω να φύγω με τη γυναίκα που θα μου κερδίσει την καρδιά»

Gossip-tv Team

The Bachelor: Αποφασισμένος να φύγει από το παιχνίδι με τον έρωτα της ζωής του δηλώνει ο Αλέξης Παππάς

Ο γοητευτικός Bachelor μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και αποκάλυψε ότι με μερικές κοπέλες έχει ήδη έρθει πολύ κοντά όμως ακόμα δεν δηλώνει ερωτευμένος.

Όπως είπε: «Θέλω να σου πω ότι στην φάση που βρίσκομαι στόχος και σκοπός είναι να βρω τον έρωτα της ζωής μου. Θέλω να φύγω με τη γυναίκα που θα μου κερδίσει την καρδιά από εδώ. Είναι τόσο ξεχωριστές μεταξύ τους. Είναι τόσο δυνατά τα συναισθήματα και με κάποιες κοπέλες υπάρχει αυτή η φιλική ομπρέλα ενώ με άλλες έχω έρθει πιο κοντά. Σε κάθε περίπτωση διακρίνω συμπεριφορές και προσωπικότητες πολύ ενδιαφέρουσες και θέλω πολύ να τις γνωρίσω όλες».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας:

«Υπάρχουν κάποιες κοπέλες με τις οποίες έχω έρθει πολύ κοντά αλλά ερωτευμένος δεν δηλώνω ακόμα. Θα υπάρχουν ανατρεπτικά πράγματα. Ακόμα και τα ραντεβού με τις κοπέλες έχουν κάτι τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Πέρα από τα φιλιά, σημασία έχει να υπάρχει και συναίσθημα αλλιώς είναι λίγο άκυρο… Με τις εντάσεις αισθάνομαι πολύ περίεργα, θέλω να διατηρώ την ισορροπία και την ηρεμία» ανέφερε ο Αλέξης Παππάς.

Δείτε τι άλλο είπε ο Αλέξης Παππάς στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved