Showbiz

Φανή Χαλκιά: Όλα όσα αποκάλυψε on air για τη βάφτιση του δεύτερου γιου της στην Μελέτη!

Gossip-tv Team

Mega Καλημέρα: Τη Στούπα Μεσσηνίας επέλεξαν η Φανή Χαλκιά και ο Λούης Καραμάνος, για τη βάφτιση του δεύτερου γιου τους! Και το όνομα αυτού… Κωνσταντίνος!

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το μεσημέρι του Σαββάτου (18-09) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου στη Μάλσοβα στην Μάνη, με νονούς δύο στενούς φίλους του ζευγαριού.

«Είναι πολύ τιμητικό να έρχονται οι φίλοι σου. Δεν νομίζω πως θα πάμε για την κόρη, αλλά ο Θεός τα ξέρει αυτά. Τη διακόσμηση της βάφτισης την επέλεξα εγώ, δεν έχει πολλά φρου – φρου», είπε η Φανή Χαλκιά, ενώ ο Λούης Καραμάνος είπε ότι «Είναι πολύ ξεχωριστή μέρα για εμάς».

Και υπογράμμισε η Φανή: «Έχει ο άντρας μου ρίζες από τη μεσσηνιακή Μάνη και για αυτό ήρθαμε εδώ. Όσοι ήρθαν στη βάφτιση, και σε εκείνη του πρώτου μου γιου, μου έλεγαν να κάνω άλλο ένα παιδί, για να κάνουμε και άλλη βάφτιση του χρόνου»!

Και τόνισε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Ο άντρας μου με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν ξυπνούν τα παιδιά το βράδυ. Οι γιοι μου είναι μπαμπάκηδες, ειδικά ο πρώτος, αλλά θα κάνω και τον δεύτερο. Τα πάντα θέλει να τα κάνει με τον μπαμπά του, και είμαι πολύ χαρούμενη και πολύ ήρεμη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved