Showbiz

Η αποκάλυψη του Πάνου Ιωαννίδη που δεν περιμέναμε: «Πουλούσα κοσμήματα στις παραλίες και στον δρόμο»

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε στο Breakfast@star για πράγματα που δεν γνωρίζαμε από τη ζωή του. 

«Από πολύ μικρός με ενδιέφερε η μαγειρική, έμπαινα στην κουζίνα να δω τι μαγείρευε η γιαγιά μου, η μαμά μου, ρωτούσα. Ειδικά οι πολίτισσες γιαγιάδες, καταλαβαίνεις! Προσπαθώ ακόμη να πιάσω αυτή τη γεύση που θυμάμαι από τη γιαγιά, αλλά δεν τα έχω καταφέρει. Ήμουν ανήσυχο νιάτο, μακρύ μαλλί, δεν ήμουν ήσυχο παιδί» είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και συνέχισε για τις δουλειές που έκανε πριν γίνει γνωστός σεφ:

«Έχω δουλέψει και ως σερβιτόρος και σε μαγαζιά με τουριστικά είδη. Πουλούσα και κοσμήματα στις παραλίες και στον δρόμο. Με έπιασαν μια μέρα χωρίς άδεια και σταμάτησα».

Όσο για το τι μαγειρεύει στην καθημερνότητά του ένας κορυφαίος σεφ μίλησε επίσης ο Πάνος Ιωαννίδης: «Σπίτι σπάνια θα μαγειρέψω, κάτι πάρα πολύ γρήγορο. Αν ανοίξεις το ψυγείο του σπιτιού μου θα βρεις σίγουρα κάτι ληγμένο. Είναι ένα συν η γυναίκα να ξέρει να μαγειρεύει. Δεν το έχω πολύ ανάγκη αλλά το λαμβάνω υπόψη».

Όσο για την σχέση του με τα φώτα της δημοσιότητας, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Στην αρχή ντρεπόμουν με τις κάμερες, ένιωθα μια αμηχανία. Τώρα το έχω συνηθίσει, την αγνοώ και είμαι ο εαυτός μου και όλα καλά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved