Showbiz

H αντίδραση του πατέρα του Mad Clip μετά την εύρεση του σταυρού και του κινητού του!

Gossip-tv Team

Έχουν περάσει 19 μέρες από το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή στον Mad Clip και φυσικά οι δικοί του άνθρωποι ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το ισχυρό σοκ για τον ξαφνικό χαμό του. 

Μετά την αυτοψία που έγινε στην Porsche του τραγουδιστή, βρέθηκε, όπως έγινε γνωστό ο σταυρός αξίας περίπου 30.000 ευρώ και το κινητό του μέσα στο αυτοκίνητο.

Κάτι που όμως ο πατέρας του Mad Clip δεν θεωρεί δεδομένο από τη στιγμή που έχει κάνει, όπως λέει, ο ίδιος καταγγελία στην Αστυνομία.

Ο πατέρας του τράπερ σχολιάζοντας το θέμα στο T-Live είπε πως «για εμένα δεν βρέθηκε κανένας σταυρός και κανένα τηλέφωνο. Από τη στιγμή που έχω κάνει καταγγελία στην ελληνική αστυνομία, οφείλει η ελληνική αστυνομία να μου το αναγγείλει αυτό το γεγονός και όχι να το μαθαίνω από τα κανάλια».

Πάντως, μετά την αυτοψία των πραγματογνωμώνων και όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες σε τρία σημεία, λίγα μέτρα από το σημείο του δυστυχήματος υπήρχαν νερά. Πιθανόν λοιπόν τα ελαστικά της μοιραίας Porsche για λίγα αλλά κρίσιμα δευτερόλεπτα έχασαν την αποδοτικότητά τους.

Δείτε τι άλλο αποκαλύπτεται για το φλέγον θέμα του δυστυχήματος στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved