Showbiz

Φιλίτσα Καλογεράκου: Η επίθεση στη μέση του δρόμου, η λεκτική βία και η μήνυση που κατέθεσε!

Gossip-tv Team

Κάποιες άσχημες εμπειρίες που είχε τόσο πρόσφατα όσο και παλιότερα, εκμυστηρεύτηκε στην κάμερα του Love it η Φιλίτσα Καλογεράκου

Η ηθοποιός αποκάλυψε την επίθεση που δέχτηκε μέρα μεσημέρι από νεαρή κοπέλα με σκοπό να την κλέψει. Όπως είπε: «Ήταν μεσημέρι, πήγαινα βόλτα το σκύλο μου και μου επιτέθηκε νεαρή ρομά, 13 χρονών, για να με κλέψει.

Με χτύπησε στο κεφάλι, αλλά την κράτησα και πήγαμε στην αστυνομία. Είχε 20 προσαγωγές στο ενεργητικό της».

Η Φιλίτσα Καλογεράκου μίλησε και για τους λόγους που είναι εκτός τηλεόρασης:

«Μετά από κάποιο διάστημα δεν ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω τηλεόραση. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και θέλω να ξανακάνω.

Έχω δεχτεί λεκτική βία, να μου βρίζουν το σπίτι, τη μάνα, τον πατέρα, τα θεία. Μου έχουν κλείσει πόρτες κι επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία και την κατάχρηση εξουσίας. Υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο.

Το πρόβλημα είναι η ατάκα “έτσι είναι ο χώρος, τι να κάνουμε;”, όχι δεν είναι έτσι ο χώρος. Η παρενόχληση που δέχτηκα εγώ ήταν λεκτική, μου είπε επί λέξει “θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε” και του είπα όχι. Στην επόμενη δουλειά, ο άνθρωπος αυτός μπήκε στη μέση και με έδιωξαν από τη δουλειά. Έχω προχωρήσει σε μήνυση."

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις δηλώσεις της ηθοποιού:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved