Showbiz

Ελισάβετ Μουτάφη: Το spoiler για το Αύριο μας ανήκει, ο γάμος στα 42 και ο Μίκης Θεοδωράκης!

Gossip-tv Team

Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη σειρά Το αύριο μας ανήκει στην οποία πρωταγωνιστεί, για τον άνδρα της ζωής της Μάνο Νιφλή αλλά και για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη

Η γνωστή ηθοποιός, με πολύ καλή διάθεση και άνεση μιας και γνωρίζει όλους τους συντελεστές της εκπομπής και διατηρεί φιλική σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου, μίλησε για όλα. Διαβάστε τι είπε...

Spoiler για το Αύριο μας Ανήκει;

«Δεν ξέρουμε ακόμα πολλά πράγματα για την εξέλιξη της σειράς. Περιμένω και εγώ τα σενάρια. Καλύτερα να μην γνωρίζω τι συμβαίνει παρακάτω, προτιμώ να μην μαθαίνω.»

Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Τα ζευγάρια είναι πολλά, ακόμα ο θεατής δεν έχει δει τίποτα. Η έκρηξη δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όλα αυτά που θα συμβούν παρακάτω. Το σενάριο του Γιάννη Σκαραγκά έχει βάλει πολλές ανατροπές, καθημερινές.»

Ο γάμος με τον Μάνο Νιφλή και η νέα οικογένεια

«Από την στιγμή που τον γνώρισα, μείναμε μαζί και από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Δεν είχα πει ποτέ “θέλω να παντρευτώ”, δεν με ενδιέφερε.
Γνωριστήκαμε Μάιο και τον Νοέμβριο μου έκανε πρόταση γάμου. Όταν είσαι 42 ξέρεις τι σου γίνεται, δεν είμαι πια 24 ετών.»

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα φοβία όταν γνώρισα τις κόρες του άνδρα μου. Έχουν ένα υπέροχο πατέρα και μια αξιόλογη μητέρα. Τα παιδιά είναι πιο έξυπνα από όσο νομίζουμε και τις αισθάνομαι σαν φίλες μου», είπε για τις δύο κόρες του άνδρα της, Μάνου Νιφλή, από τον πρώτο του γάμο.

Η συνάντηση με τον Μίκη Θεοδωράκη και η συγκίνηση

Η ηθοποιός παίζει στην παράσταση «Όμορφη πόλη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, η οποία ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα. Η ίδια περιέγραψε τη σχέση που είχε αναπτύξει με τον Μίκη Θεοδωράκη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της αυτής σχολιάζοντας για την απώλεια που βύθισε όλη την Ελλάδα στο πένθος: «Οι μεγάλοι καλλιτέχνες δεν πεθαίνουν ποτέ. Ακόμα θυμάμαι την συνάντηση μου με τον Μίκυ Θεοδωράκη στο γραφείο του στην Ακρόπολη να μας λέει όμορφες ιστορίες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved