Showbiz

Σοκάρει η αποκάλυψη της Αντζελίνας από το περυσινό The Bachelor! Έχασε 21 κιλά!

Gossip-tv Team

Η Αντζελίνα Χαλντέντα βρέθηκε σήμερα (21/10) καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκανε μία αποκάλυψη που σόκαρε τόσο την Κατερίνα Καινούργιου όσο και το τηλεοπτικό κοινό. 

Η πρώην παίκτρια του περυσινού The Bachelor η οποία ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ και παραλίγο να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και από τις πρώτες της κουβέντες είχαν να κάνουν με τα προβλήματα με το βάρος της που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το που την αντίκρισε, παρατήρησε ότι η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με αυτή που την είχαμε συνηθίσει όσο καιρό βρισκόταν μέσα στη βίλα του The Bachelor.

"Έχασες πολλά κιλά;" τη ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου με εκείνη να αποκαλύπτει πως πράγματι είχε προβλήματα με το βάρος της το προηγούμενο διάστημα όμως τώρα άρχισε και πάλι και παίρνει "τα πάνω της".

Η Αντζελίνα παραδέχτηκε ότι μετά το παιχνίδι ένιωσε πίεση και όσο σκεφτόταν τα όσα είχε ζήσει μέσα στη βίλα, τόσο αγχωνόταν και στενοχωριόταν.

Όμως, πλέον είναι καλά και δείχνει να έχει μεγάλη αισιοδοξία για το μέλλον.

Η Αντζελίνα, από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, επεσήμανε πως βλέπει το φετινό The Bachelor όμως τόνισε ότι ο φετινός Bachelor, ο Αλέξης Παππάς δεν είναι του γούστου της ως άνδρας.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε η Αντζελίνα για τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved