Showbiz

Χασαπόπουλος: Η δύσπνοια στη δουλειά, η κατάληξη στο νοσοκομείο και το μικροέμφραγμα (video)

Gossip-tv Team

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή υγείας του Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για μία αρκετά δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία αντιμετώπισε κάποια προβλήματα υγείας.

«Όταν διαχειρίζεσαι το άγχος που έχεις κάθε μέρα, φτιάχνει η καθημερινότητά σου. Φροντίζεις να μη φορτώνεις τόσο το πρόγραμμά σου και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον τόσο με τα προβλήματα των άλλων» είπε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος περιέγραψε εκείνη την ημέρα που χρειάστηκε να βρεθεί στο νοσοκομείο καθώς ένιωσε έντονη δύσπνοια την ώρα της δουλειάς.

Συγκεκριμένα είπε: «Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο. Τους είπα ότι έχω ένα πρόβλημα και θέλω να το διερευνήσω. Από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι παλιότερα είχα περάσει παλιότερα ένα μικροέμφραγμα».

Ο δημοσιογράφος τόνισε πως όλο αυτό τον έκανε να αποφασίσει πως έπρεπε να μπει στη διαδικασία περαιτέρω εξετάσεων και να αλλάξει τρόπο ζωής.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Αυτό με έκανε κι έψαξα όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές. Μετά βάζεις το περπάτημα στη ζωή σου, βάζεις την άσκηση… Να πω κάτι που δεν έχω πει. Εμένα κάπνιζε πολύ ο πατέρας μου, από μικρό παιδί. Αυτό ήταν η αιτία να μην καπνίσω. Με απωθούσε όλο αυτό».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος:

Διαβάστε επίσης:

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η έκπληξη γενεθλίων που τον συγκίνησε - Δείτε πρώτη φορά τον κούκλο γιο του!

Ανθή Βούλγαρη: Η φουσκωμένη κοιλίτσα και το σχόλιο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου on air! (Video)

Η έκπληξη του Γιώργου Παπαδάκη σε Ιορδάνη Χασαπόπουλο - Ανθή Βούλγαρη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved