Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Η αγοραφοβία, η απόφαση να μην κάνει παιδιά και τα ζόρια στη δουλειά της! (video)

Gossip-tv Team

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για τη ζωή και την καθημερινότητά της σε μία σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του Celebrity game Night παραδέχτηκε στη Σίσσυ Χρηστίδου πως ως μοναχοπαίδι που είναι, μεγάλωσε χωρίς να μοιράζεται και πως πάντα ήθελε να αποκτήσει αδέλφια. Συγκεκριμένα είπε:

«Έχω τα προβλήματα του μοναχοπαιδιού. Δεν μοιράζομαι ούτε μια πατάτα, ήθελα αδέρφια πολύ και τελικά οι φίλοι μου έγιναν αδέρφια μου».

Όλο αυτό είχε βέβαια αντίκτυπο και στη ζωή της αργότερα καθώς όπως είπε την επηρέασε και σε αποφάσεις ζωής που χρειάστηκε να πάρει. «Αν ήμουν μάνα με παιδιά, θα περνούσα πολύ άσχημα. Θα ήμουν υπερπροστατευτική. Δεν θα πέρναγα καλά, ευτυχώς το κατάλαβα και δεν έκανα παιδιά. Είμαι ακόμα παιδί μέσα μου» είπε και συνέχισε λέγοντας:

«Πολλά με ζόρισαν σε αυτήν την δουλειά. Έχω μια αγοραφοβία».

Η ίδια κατέληξε σε όλα εκείνα που τη βοήθησαν στην πορεία να μετριάσει την όλη κατάσταση. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε: «Κάποιες φορές κάποιοι άνθρωποι είναι αδιάκριτοι, αλλά είναι ωραίο να σου λένε ότι θαυμάζουν την δουλειά σου. Οικειότητα απέκτησα όταν ξεκίνησα να παίζω σε κωμωδίες».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε στην εκπομπή, παραπάνω:

Διαβάστε επίσης:

Σμαράγδα Καρύδη: «Αν μου παραβιάσεις τον χώρο και τον χρόνο μου, πνίγομαι»

Σμαράγδα Καρύδη: Ο μπαμπάς της πόσταρε φωτό της από το παρελθόν και είναι αγνώριστη

Σμαράγδα Καρύδη: «Ο Θοδωρής μου έδωσε πολλή κατανόηση και υπομονή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved