Showbiz

Αλικάκη για Φιλιππίδη: «Ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να χάσει εύκολα την ψυχραιμία του»

Gossip-tv Team

H Μυρτώ Αλικάκη και ο Κώστας Κάππας παραχώρησαν τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξαν άκρως αποκαλυπτικοί και μίλησαν για όλους και για όλα. 

Είναι δυο από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που έχουν σημειώσει πολύ μεγάλη καριέρα τις τελευταίες δεκαετίες, μιας και έχουν πρωταγωνιστήσει σε πληθώρα τηλεοπτικών παραγωγών και θεατρικών παραστάσεων.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Κώστας Κάππας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή After Dark και εξομολογήθηκαν στον Θέμη Γεωργαντά, μιλώντας για όλους και για όλα. Οι δυο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν τη φετινή σεζόν στην θεατρική παράσταση "Ο Θεός της σφαγής", μια δουλειά που ήδη πηγαίνει πολύ καλά και ο κόσμος την έχει αγκαλιάσει με τον πιο ζεστό τρόπο. Οι δυο τους μίλησαν από κοινού για το κίνημα του ελληνικού #metoo, λέγοντας ότι ο χώρος τους, σε σχέση με άλλα επαγγέλματα, είναι πολύ πιο αθώος, αλλά ακούγονται πολύ πιο έντονα αυτά που γίνονται, επειδή είναι ο πιο προβεβλημένος. Με αφορμή αυτήν την κουβέντα, η Μυρτώ Αλικάκη μίλησε και για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον οποίο και θεωρούσε έναν άνθρωπο, που δεν μπορούσε εύκολα να κρατήσει την ψυχραιμία του.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Δεν είναι πάρα πολλές οι περιπτώσεις που βγήκαν στη φόρα, απλά είναι σοβαρές. Υπάρχουν περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδειχθούν, για αυτό το πιο σημαντικό είναι οι κακοποιητές να καταλάβουν ότι δεν θα τους επιτραπεί καμία παρενοχλητική συμπεριφορά… Κάποια πράγματα τα ξέρεις, αλλά δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα. Κάποια πράγματα δεν μπορούσες να τα φανταστείς...Ο χώρος μας είναι ίσως πιο αθώος σε σχέση με άλλους χώρους, όπως η πολιτική, γιατί δεν έχουμε τα ίδια κίνητρα, απλώς είναι ο πιο προβεβλημένος»

Όσον αφορά στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε: «Είχαμε δουλέψει μαζί ένα καλοκαίρι και έναν χειμώνα. Ήταν ένας έντονος άνθρωπος. Εγώ προσωπικά δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα μαζί του. Αλλά ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να χάσει τη ψυχραιμία του. Μπορούσα να φανταστώ ότι θα μιλήσει άσχημα αλλά κάποια άλλα πράγματα δεν μπορείς να τα φανταστείς…».

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Η Μυρτώ Αλικάκη αποκάλυψε την ηλικία της και η Καινούργιου έμεινε με το στόμα ανοιχτό

Οι viral Χριστουγεννιάτικες συνταγές των Ελλήνων celebrities για το γιορτινό τραπέζι!

Θέατρο Αθηνά: Κοσμοσυρροή από καλλιτέχνες για την παράσταση Ο Θεός της Σφαγής!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved