Showbiz

Κορινθίου: Η απώλεια κιλών και η αποκάλυψη για τον καβγά με τον Αϊβάζη: «Σήμερα δεν τον συμπαθώ»

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στην εκπομπή Τι λες τώρα βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου η οποία μίλησε για τις νέες εξελίξεις στη ζωή της. 

Όπως είπε η ηθοποιός με το που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, έχασε κάποια κιλά καθώς όπως αποκάλυψε είχε 14 χρόνια να ανέβει στη ζυγαριά. Όπως τόνισε, δεν είχε ελέγξει το βάρος της από τότε που ήταν έγκυος στην κόρη της Ισμήνη και όταν έπαθε... εγκεφαλικά επειδή είδε ότι είχε πάρει κιλά, αποφάσισε μεμιάς να κόψει τις λιπαρές τροφές και να ακολουθήσει μία σωστή διατροφή προκειμένου να χάσει τα κιλά που ένιωθε ότι τη βάραιναν.

Όπως και να έχει, η Μαρία Κορινθίου εμφανίστηκε όπως πάντα όμορφη και λαμπερή όμως όταν τη ρώτησε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης τι κάνει ο φίλος του Γιάννης Αϊβάζης, εκείνη με σχεδόν έντονο ύφος του είπε ότι καλό θα ήταν να τον πάρει τηλέφωνο για να μάθει πώς είναι. "Σήμερα του υποσχέθηκα ότι δεν θα μιλήσω για εκείνον".

Όταν ρωτήθηκε από την Κατερίνα Καραβάτου αν έχουν τσακωθεί, η Μαρία Κορινθίου δεν έκρυψε ότι το πρωί όπως είπε μανούριασαν.

"Σήμερα δεν τον συμπαθώ" είπε η Μαρία Κορινθίου χαριτωμένα λέγοντας πως δεν θέλει να μιλήσει σήμερα για εκείνη.

Η Μαρία Κορινθίου επίσης αναφέρθηκε στην επικαιρότητα, τονίζοντας πως δεν έχει προετοιμάσει ακόμα την κόρη της, Ισμήνη για τις κακές πτυχές της ζωής, καθώς δεν θέλει να την πονηρέψει.

Επίσης, αναφέρθηκε και στα επόμενα σχέδιά της αποκαλύπτοντας πως εκτός από τη σειρά ρούχων που λανσάρει, ετοιμάζει και πολλά καλλιτεχνικά projects.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρία Κορινθίου:

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κορινθίου: Ακυρώθηκε λόγω κορονοϊού η παράσταση «Τζόρνταν» - Όλα όσα είπε στο Mega Καλημέρα

«Χείμαρρος» ο Αϊβάζης: «Υπήρξαν άνθρωποι που δεν μας ήθελαν μαζί, στοιχημάτιζαν πότε θα χωρίσουμε»

Μαρία Κορινθίου: Έγινε θεία και η χαρά της δεν κρύβεται- Το τρυφερό ποστ στο Instagram!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved