Showbiz

Χριστίνα Κοντοβά: Απαθανατίζει την κόρη της να παίζει πιάνο-Το τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή Ada

Gossip-tv Team

Από την στιγμή που υιοθέτησε την μικρή Ada, η ζωή και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει προς το καλύτερο και η Χριστίνα Κοντοβά, έχει αναλάβει τον νέο ρόλο της μαμάς, που αδιαμφισβήτητα, της πηγαίνει πολύ. 

Είναι μια από τις πιο γνωστές σχεδιάστριες μόδας, η οποία έχει και πολύ μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα, μετά και την υιοθεσία που έκανε.

Η Χριστίνα Κοντοβά διανύει ίσως μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, μιας και μετά από πολύ καιρό κατάφερε να υιοθετήσει την μικρή Ada, η οποία έχει καταγωγή από την Ουγκάντα. Η ίδια και η κόρη της είναι αχώριστες, ενώ περνούν καθημερινά άπλετο χρόνο μαζί, κάνοντας μαζί όμορφα πράγματα, που έχουν να κάνουν με διάφορες δραστηριότητες, με το παιχνίδι, αλλά και την μουσική.

Πριν από λίγες ώρες, η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την μικρή Ada, την οποία αποφάσισε να μάθει να παίζει πιάνο. Η σχεδιάστρια μόδας ανέβασε σχετικό story στο Instagram και τα μηνύματα των διαδικτυακών της φίλων ερχόντουσαν το ένα μετά το άλλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Κοντοβά: Οικογενειακή απόδραση στα χιόνια με την μικρή Ada - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Χριστίνα Κοντοβά: Οι πρώτες διακοπές με την κόρη της, Ada και η φωτό με την νονά, Σίσσυ Χρηστίδου

Χριστίνα Κοντοβά: Τα πρώτα Χριστούγεννα ως μήτερα: «Έπιασαν οι ευχές και οι προσευχές»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved