Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: Εγκλωβισμένος στα χιόνια για 7 ώρες! «Το συγκλονιστικό είναι ότι παλεύαμε μόνοι»

Gossip-tv Team

Θύμα της κακοκαιρίας Ελπίδα έπεσε και ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποίος ευτυχώς, σε αντίθεση με άλλους συμπολίτες μας που συνεχίζουν να είναι εγκλωβισμένοι στα χιόνια, κατάφερε να φτάσει σπίτι του. 

Όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός και μέλος της ομάδας Ποιος είναι πρωινιάτικα του Open, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αποκάλυψε ότι μία απόσταση που χρειάζεται σε καθημερινό επίπεδο να διανύει από το σπίτι του που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, στο κανάλι, για να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, την έκανε σε... επτά ώρες!

"Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει εκεί έξω. Ήμασταν στον δρόμο μόνοι μας. Το σοκαριστικό παιδιά ήταν ότι ήμασταν στον δρόμο μόνοι μας. Παλεύαμε μόνοι μας οι οδηγοί. Κατεβαίναμε κάτω για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον μπας και απεγκλωβιστούμε. Και σας μιλάω για πολύ μεγάλους δρόμους" είπε αρχικά ο ηθοποιός και συνέχισε μιλώντας για τη διαδρομή που πήρε για την επιστροφή του στο σπίτι:

"Ακολουθήσαμε τη Λαυρίου, Σπατών και Μαραθώνος. Τρεις κεντρικοί δρόμοι. Η Μαραθώνος και η Μεσογείων ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Ήμασταν απολύτως μόνοι, να σπρώχνουμε ο ένας τον άλλον, να μην υπάρχει αλάτι ούτε για δείγμα, άνθρωπος από το κράτος πουθενά και μόνοι μας εμείς να παλεύουμε για να απεγκλωβιστούμε. Σας μιλάω για χιλιάδες αυτοκίνητα και απίστευτο μποτιλιάρισμα. Και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία για να ενημερώσω μήπως και γίνει κάτι, και μου λένε 'κάντε υπομονή, σε λίγο θα ανοίξει ο δρόμος'. Πώς και από ποιον ιδέα δεν είχαν οι άνθρωποι".

Όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς, στο ύψος του Σταυρού επί της λεωφόρου Μαραθώνος είχε διπλώσει ένα φορτηγό και απαγόρευε την άνοδο προς Ραφήνα".

Ο ηθοποιός επίσης είπε ότι άλλος συνεργάτης της εκπομπής με τον οποίο είχαν φύγει από το στούντιο μαζί, ακόμα δεν έχει καταφέρει να φτάσει σπίτι του.

Δείτε το βίντεο με όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved