Showbiz

Έκρηξη στη Συγγρού: Συγκλονίζει ο Χαραλαμπόπουλος: «Μετά το σοκ, προσπαθείς να σώσεις ό,τι σώζεται»

Gossip-tv Team

Έκρηξη στη Συγγρού: Σοκαρισμένοι είναι από το τραγικό συμβάν ο Βασίλης Χαραλαμποπούλος και η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, των οποίων το σπίτι, που βρίσκεται στην απέναντι πολυκατοικία από το σημείο που έγινε η έκρηξη, υπέστη ζημιές.

«Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!», έγραψε η Λίνα Πρίντζου λίγες ώρες μετά ενώ ο ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star:

«Μετά το σοκ της πρώτης στιγμής περνάει πολύ ώρα για να αισθανθείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Προσπαθείς να σώσεις ότι σώζεται. Οι μπαλκονόπορτες έπεσαν πάνω στο κρεβάτι μας. Ήταν σοκαριστικό, ένα βομβαρδισμένο τοπίο από την έκρηξη απέναντι. Θα είχε σκοτωθεί κόσμος αν δεν ήταν αργία γιατί τέτοια ώρα έχει αυτοκίνητα στην Συγγρού» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved