Showbiz

Οικονομόπουλος: Με κοιλιακούς που «βγάζουν» μάτι στη Μυκόνο - Συνοδευόταν από μελαχρινή καλλονή

Gossip-tv Team

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και αρκετοί επώνυμοι έχουν ξεκινήσει τις διακοπές τους ή κάνουν μικρές εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά.

Η Μύκονος, όπως κάθε χρόνο είναι το νησί που προτιμούν πολλοί celebrities της showbiz και ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ο τραγουδιστής θέλησε να αφήσει για λίγο τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και επισκέφτηκε το νησί των ανέμων για να ξεκουραστεί και για να πάρει μία… δόση θάλασσας και ήλιου.

Το Mykonos Live Tv απαθανάτισε τον Νίκο Οικονομόπουλο σε γνωστή παραλία της Μυκόνου και απεικονίζεται με μαγιό και κορμί «φωτιά», κάτι που αποδεικνύει πως ο ίδιος έκανε πολλές ώρες γυμναστική τον χειμώνα.

Οι κοιλιακοί του «έβγαζαν» μάτι από μακριά και όπως ήταν φυσικό ο γυναικείος πληθυσμός έμεινε με το στόμα… ανοιχτό.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος, μάλιστα συνοδευόταν από μία εντυπωσιακή μελαχρινή καλλονή και αρκετοί αναρωτήθηκαν αν πρόκειται για σύντροφό του. Παρ΄όλα αυτά στα πλάνα φαίνεται και ένας φίλος του, ο οποίος βρισκόταν μαζί τους.

Το συγκεκριμένα στιγμιότυπο το σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή, Happy Day και σύμφωνα με πληροφορίες της ανέφερε ότι δεν πρόκειται για κάποια σχέση καθώς ο ίδιος είναι επιλεκτικός στις επιλογές συντρόφου και πως αυτό το διάστημα είναι ελεύθερος.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved