Showbiz

Νάνσυ Αλεξιάδη: Ανακοίνωσε την αναβολή του γάμου της! Τι συνέβη;

Gossip-tv Team

Η Νάνσυ Αλεξιάδη την οποία γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story πλέον απολαμβάνει τη νέα της ζωή η οποία είναι γεμάτη μουσική αλλά και έρωτα μιας και όχι μόνο είναι δεσμευμένη αλλά σκοπεύει και να παντρευτεί. 

Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή “Breakfast@Star” με αφορμή τα γυρίσματα του video clip για το νέο της τραγούδι που έγραψε ο σύντροφό της και μίλησε για τον γάμο της που τελικά αναγκάστηκε να αναβάλει.

«Πίστευα ότι δε θα ερωτευτώ. Ότι δε θα βρω τον σύντροφο της ζωής μου», είπε η Νάνσυ Αλεξιάδη.

Και συμπλήρωσε: «Βρισκόμαστε μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας με τον σύντροφό μου. Προσπαθούμε να είμαστε και στα δυο μέρη. Όταν υπάρχει κατανόηση και αγάπη όλα είναι δυνατά. Ο γάμος μας δεν έγινε τελικά λόγω των μετακινήσεων από το Ντουμπάι στην Ισπανία και μετά στην Ελλάδα. Δεν έχουμε προλάβει. Όλα έχουν δρομολογηθεί και θα γίνουν. Δεν έχω ιδέα αν ο γάμος γίνει στην Ελλάδα».

Η Νάνσυ Αλεξιάδη τα τελευταία χρόνια απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας όμως δεν εγκατέλειψε ποτέ τη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι με το οποίο ασχολείται επισταμένα και φυσικά θέλει να επικοινωνεί τη δουλειά της όταν είναι αυτό εφικτό.

Δείτε τι είπε στην κάμερα της εκπομπής του Star:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved