Showbiz

Καραβάτου: Συγκλονίζει μιλώντας για το άγριο bullying που έζησε σε παιδική ηλικία: «Δεν το ξεπέρασα»

Gossip-tv Team

Με τρεμάμενη φωνή, έτοιμη να βάλει τα κλάματα, διηγήθηκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής που παρουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου το άγριο επεισόδιο bullying που βίωσε σε παιδική ηλικία και που τη στιγμάτισε!

Με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά άγριας βίας και bullying, με ιδιαίτερη αναφορά στην εξαφάνιση του 39χρονου Θύμιου στον Πύργο μετά από ανάλογο περιστατικό, η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τους συνεργάτες της φιλοξένησε στην εκπομπή ένα από αυτά τα θέματα και τότε θέλησε να μοιραστεί με όλους ένα περιστατικό που έζησε πριν από πολλά χρόνια, πλην όμως δεν το ξεπέρασε ποτέ.

Όπως διηγήθηκε, γυρνούσε από το σχολείο και δύο κορίτσια της ηλικίας της την πλησίασαν και άρχισαν να της φέρονται με κάκιστο τρόπο. Με τρεμάμενη φωνή η Κατερίνα Καραβάτου είπε στον γνωστό ψυχολόγο κύριο Σούρα πως ήταν τόσο σκληρό αυτό που είχε ζήσει που δεν τόλμησε να το πει ούτε στους γονείς της όταν γύρισε στο σπίτι καθώς την κυρίευσε ο φόβος.

"Δεν τόλμησα να το πω παρ' όλο που με τους γονείς μου ήμουν πολύ δεμένη" είπε η παρουσιάστρια η οποία εξερράγη για τον άδικο τρόπο που κάποιοι άνθρωποι γίνονται θύματα άλλων.

'Το έβλεπα στον ύπνο μου τα βράδια, ήταν άγριο, πολύ άγριο. Έκανα συνειρμούς περίεργους, φοβόμουν να περπατήσω μόνη μου" είπε η Κατερίνα Καραβάτου φανερά αναστατωμένη.

Δείτε το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε δημόσια η Κατερίνα Καραβάτου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved